Familjebilder

K-G Sjöström (!)EN HÄRLIG DAG VID HÖGA KUSTEN

En av mina regelbundet lästa medbloggare har vid några tillfällen visat upp sina mest närstående i bild. Det tycker jag är trevligt. Nu vet vi inte bara hur hon ser ut, utan skulle även kunna känna igen och säga ’hej’ till hennes sambo och åtminstone ett av hennes barn om vi mötte dem i verkliga livet.

En annan lika regelbundet läst medbloggare, som bor på andra sidan älven, nämner inte så sällan sin fru och gör det dessutom med vördnad, stor respekt och humor. Möter jag henne på affär’n, så skulle jag inte känna igen henne, eftersom jag inte vet hur hon ser ut. En tredje av vännäsbloggarna har visat upp sin stora barnaskara med deras pojk- respektive flickvänner.

Som omväxling till alla mer eller mindre djupsinniga blogginlägg skulle vi väl i bild kunna presentera våra respektive m.fl. närstående. Löjligt tycker sannolikt många nu. De som gör det och som kanske sätter den personliga integriteten så högt, att de inte kan tänka sig att göra det, låter bara bli. Jag kommer fullt ut att respektera deras ställningstagande.

Givetvis skall vi inte publicera några bilder som vi inte har upphovsrätten till. Inte heller skall vi publicera bilder av personer, som inte av olika vill visa upp sig för hela världen på nätet.

Jag börjar nu med en bild av min fru Peggy och undertecknad (även om jag tycker att jag är så mycket snyggare på profilbilden än på den här bilden). En bild påstås säga mer än ord, och nog talar väl den här sitt tydliga språk?

2 kommentarer

  1. Jan N

    När jag köpte min kamera testade jag den väldigt mycket de första dagarna. Under en middag där jag gjorde det tappade min fru det hon hade av tålamod och gav mig en skräckinjagande grimas. Jag ska höra om jag får sätta in bilden. *s*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.