Nya skor kontra landstingsförlusten

Jag förstår att hela länet undrar över hur jag löste problemet med hålet i skosulan. Så här blev det.

Jag gick helt resolut och köpte mig ett par nya skor. Nu har jag läst Jan Nilssons summering av vad socialdemokraternas ’gambling’ kring högriskobligationen kan komma att innebära för mig och andra i länet. Det får mig att nästan ångra investeringen i nya skor. Vad de kostade skulle nämligen ha räckt ganska precis till min del av landstingets förlust.

Jag får nog försöka sälja min gamla skor ändå och göra det snabbt innan deras värde sjunker till noll. Deras värdeminskning har dessbättre ingenting att göra med GM:s och andra multinationella storföretags ekonomiska problem. Men kanske skall jag vänta ändå en tid tills marknaden för begagnat blir ännu mer populär än vad den är nu.

6 kommentarer

 1. Karl-Erik persson

  Hej!

  Högern är i alla lägen inte att lita på.
  Vänstern håller väl ett tag till efter den bild du visade

 2. Briggen

  vad vi har väntat på svaret.. har man inget att skriva än om sina skor och fru kan man gärna hoppa över en dag eller två. Och skona läsarna.

 3. K-G Sjöström

  Bästa Briggen!
  Jag förstår inte varför du över huvudtaget läser mina inlägg, vilket du f.ö. inte tycks göra särskilt ofta. Du kunde ju så lätt skona dig själv från att läsa om mina skor (två inlägg) och om min fru, som förstås förekommit i fler inlägg.

  Något ansvar att skona övriga läsare behöver du väl inte ta på dig, eller hur?

  Sen undrar jag om du ändå inte är intresserad både av att läsa om mina skor och om min fru. Alla andra ämnen jag skrivit om har du tydligen missat totalt.
  Med vänlig hälsning
  Karl-Gustav Sjöström

 4. Kalle

  Kommentarer som Briggens är verkligen ett inslag av en sådab djup intellektuell karaktär, att jag verkligen inte vill mista dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.