Länk till inloggning

Jag befinner mig på uppdrag i Åkersberga och känner mig litet handikappad utan bloggandets möjligheter. Men så upptäcker jag att jag inte kommer ihåg länken till sidan, där man loggar in. Hemma har jag gjort en genväg på skrivbordet till den sidan.

En förfrågan hos VK resulterade i ett föredömligt snabbt svar frän Tom Juslin. Det är jag tacksam för men jag är inte så säker på att femåringen Alvin, som är anledningen till min vistelse här, skulle gilla att ha mig sittande här vid datorn. Han kom f.ö. just in med en leksak som han fick i dag av mig, som enligt honom lätt går att laga! Vi får se hur det går.

Ni som inte har med er allt dit ni reser i en bärbar dator, bör tänka på att ta med webbadressen till inloggningssidan. Jag tror att medbloggerskan från Sörförs kan ha råkat ut för samma sak.

Så till ’lagningen’ av den tudelade transformern, som barnbarnet nyss lämnat in för åtgärd. Alla vet väl vad en transformer i leksakssammanhang betyder. Själv har jag vetat det ända sedan i julas!

4 kommentarer

  1. R(obban)

    hade hon nog, men det har tydligen inte varit så lätt att komma ut på nätet där, men nu har hon som synes lyckats få iväg några inlägg, men bilderna verkar fastna nånstans mellan kameran och oss, vilket är synd.

    Fö så kommer jag just ihåg Ronny Eriksson, Eskefeurat: med ”körven o smålanedi” tala om einjejnt redan ätt trej daga. i jet no gå en tåken dänna matlagningskurs. Förren i geck där feck man bara lerse värm paltn unner varmvattukran.

  2. Lisbet - bloggen bredvid

    Jag har också råkat ut för denna ”glömt webadress inlog”. Vet inte om jag minns den utantill..måste jag säga.

  3. R(obban)

    he var he i försto du kåånd bonska. Prata jer nalta enklare än å skriiv.
    He jer ju faktist gode rolit å skriiv bonska som motvikt dell all engelsk ve waal pådyvle överallt. he jer bara sönn at barna nuförtin int ta dell se ”modersmåle”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.