’No comments’

”No comments” är i vissa sammanhang en vanlig ’kommentar’ till en reporters fråga. Men börjar jag undra vad som hänt med alla kommentatorer i VK-bloggen. No comments tycks vara något som mer och mer har börjat gälla där också.

Jag har nämligen noterat att de tidigare så tämligen få kommentarer av mina favoritsbloggars inlägg numera är i stort sett helt obefintliga. Själv har jag också varit väldigt tyst med kommentarer den senaste tiden så också med inlägg f.ö. En orsak till att jag slutat kommentera är att jag så sällan ser något bevis för att den jag kommenterat läst min kommentar och då är det inte så roligt längre.

Men till min förvåning ser jag i räknaren att det trots att jag inte skrivit några nya inlägg ändå har besökare som tror att de skall finna något att läsa. Det känns som jag sviker dem genom att inte skriva något.

6 kommentarer

 1. H-I

  Jo Kalle vi läser. Men jag delar din fundering ang kommentarer. Kan bli bättre när VK gör om bloggen så man tex får ett mejl.

 2. Jan N

  Ja, man kan inte bedöma läsfrekvensen utifrån kommentarerna här.
  Däremot är det roligt att få muntliga kommentarer. Sådana kommer oftare och visar att skrivandet har betydelse. Däremot är de skrivna i regel mer konkreta.

 3. Lisbet - bloggen bredvid

  Jag brukar då och då ramla runt här på vk-blog och kommentera alla jag besöker. Det är otroligt sällan som man kommenterar tillbaka eller på något sätt uppskatar att man lägger några ord i deras blogg.

  KONSTIGT

 4. Gunnel

  Jag gör samma reflektion som du. Tror att det kanske blir bättre med nya bloggen. Jag funderar även lite över om bloggande / läsande / kommenterande / kanske sker i cykler. Sluta för all del inte med att kommentera. Det uppskattas säkert av många.

 5. 먹튀

  Might be near not possible to see well-aware americans on this theme, yet somehow you come across as like you be aware of those things you’re revealing! Many Thanks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.