En strålande dag

K-G SGod morgon kamrater – ja, även ni andra! Vad månnne denna molnfria dag ha i sitt sköte? Jag känner mig extra laddad i dag – och huset är nystädat – skönt!.

Nu sitter jag vid datorn; något som få kunde räkna ut innan jag sa det. Här kommer jag att sitta en stund, innan jag tar mig en tidig långpromenad. Jag kommer att börja med att ta hand om ett antal ljudfiler, som jag spelade in på vår minidisk i går kväll under övning med O’Grejdi Nua. Låter det bra, kommer det att leda till en enkel demoskiva.

Därefter kommer jag att fortsätta min ’spaning’ efter anhöriga till mina två nya skyddslingar. Samtal med polis och folkbokföringen på Skatteverket gav inget resultat. På det sistnämnda stället hänvisades jag till Landsarkivet. Skatteverkets register för gamla människor kan bara lämna uppgift om deras barn, men då måste då måste ha några förstås. Äldre och fler uppgifter finns på Landsarkivet. Spännande blir det, när det väl öppnar och jag kan ringa dit.

Ytterligare en sak som skall göras i dag är att förhoppningsvis kunna hämta ut bilen, som nu är på verkstaden på den 9:e dagen efter den lilla karosskada den fick vid påkörningen för en tid sedan. Jag är nu less på den hyrbil jag har och längtar efter min härliga Mazda 6.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.