Roliga kommentarer

Jag har tidigare beklagat att vi, inte bara jag, får så få kommemntarer till våra blogginlägg. Någon, jag tror att det var Jan Nilsson, Vännäsby, påpekade då att muntliga kommentarer är minst lika trevliga att få eller något åt det hållet.

När jag kom fram till busskön i morse, var det en (distriktssköterskan) som frågade om jag hade gjort illa mig. Förvånad undrade jag om jag haltade eller visade annat tecken på kroppsskada. Revbensgrejen tänkte jag inte på, men den var det hon syftade på. Hon följer uppenbarligen mina inlägg och så påstod ytterligare en i kön göra. Kul!

Då och då hör jag också andra muntligen kommentera det jag skriver och det är faktiskt trevligt. Uppenbarligen finns det människor av kött och blod bakom de läsare som räknaren påstår att jag har.

2 kommentarer

  1. svar

    Protokollgenren river väl bara i undantagsfall ner några ovationer. Ett guldur brukar det bli – och då ofta i samband med att skribenten slutar.

  2. K-G Sjöstrom

    Mycket har jag läst i mina dagar, men detta är det nog det mest obegripliga jag läst!

    Kommentaren verkar höra till något annat inlägg, eller…?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.