Norwegian

När man gör en bokning för att flyga tillsammans med sin fru, bör man då inte kunna räkna med att få sitta tillsammans på planet? Säker på det skall man dock inte vara. Det fick vi erfara i går.

Efter att ha använt den fiffiga incheckningen via en av bolagets automater på Arlanda, tog vi bara våra boardingkort och utan att titta närmare på dem begav vi oss till rätt gate. Först på väg in till planet upptäckte vi att våra flygstolar inte stod intill varandra. Vi på påpekade då det för den första flygvärdinna vi mötte och hon lovade att det hela skulle fixas, så snart vi var ”uppe i luften”.

Så blev det dock inte och eftersom båda stolarna ”gick”’ till Umeå kom vi ändå lyckligt hem till Umeå efter den ofrivilliga skillsmässan. Det hela är givetvis en ren bagatell, men som vanligt irriterar det mig alltid en aning när löften inte hålls.

Borde det inte i denna genomdatoriserade värld vara möjligt att med en tydlig text på automatens display ange något i stil med ”Tyvärr finns just nu inte två lediga stolar intill varandra”.

2 kommentarer

  1. Peggy

    Jag håller med dig, men det var inte hela världen i precis detta fall, eftersom flygtiden var så kort. Vi skulle emellertid absolut har begärt hjälp att fixa plats brevid varandra om flygtiden skulle ha varit längre än så.

    Fiffig idé att redan få en upplysningen vid automatincheckningen, och det är säkert lätt fixat av Norwegians skickliga datorsnillen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.