Nya tag

Efter en hel dag av närmast total vila, är det nu dags för nya tag. Än finns det jobb att göra här, innan den riktiga semestern kan börja.

Så snart affärerna öppnar, de flesta först 10.00, bär det iväg ut. Tapeter skall köpas liksom målarfärg. Till det nyreparerade badrummet behöver vi också diverse krokar och hängare, även om toapappersrullen är nog så lätt att hantera där den ligger lös på golvet. Det stora vardagsrummet med sitt nyslipade golv behöver färg såväl till taket som till väggarna. Vår förhoppning är att vi snart också skall komma igång med själva jobbet.

Jag inser att denna information knappast kan vara så himla intressant för de flesta av mina läsare, men kan ändå inte låta bli att lämna den. Inte minst intressant kan det bli att se vilka negativa och djupsinniag kommentarer bloggvännen Briggen kan komma på i anledning av inlägget. Det går säkert att hitta något sådant även i detta inlägg.

Jag läste just i dagen VK online, att Wal-Mart inte går så bra i dagens ekonomiska kris (så sa i vart fall artikelns rubrik, men innehållet visade på annat, så vitt jag kunde se). Kanske skall vi åka dit och hjälpa upp deras försäljningssiffror en aning. Det stället passar oss, eftersom vi ju inte söker den allra högsta lyxen i det vi köper. Billig takfärg har de säkert där och kanske även mer av vad vi behöver.

2 kommentarer

  1. Lisbet - bloggen breedvid

    Det var ett tag sedan jag fick tid att läsa vad du pysslar med. Har vart och förkovrat mig med kurs – KUL.

    Ahh du ska vila i handens arbete med att greja med tapetsering och målning. Det brukar vara urkul och sedan så går det ju åt en massa KAFFE på det.

    Var duktig nu…gillar inte ordet duktig eftersom det låter så förbaskat PRÄKTIGT.

  2. Kalle

    Tapetseringsjobb brukar ju orsaka smärre bråk mellan man och hustru, men inte för oss otroligt nog. Jag spelar nämligen snällt ”andra fiolen” och gör det utan protester eftersom jag inser hur duktig hon är, även i detta fall.

    (Men litet grann ”bråkar” vi förstås)

    Bra att du tackade nej till TV-programmet – bra bara därför att jag ju inte var hemma så att jag kunde kolla på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.