Läpp som stänkskydd

I går hos tandläkaren insåg att jag min överläpp kan användas på ytterligare ett sätt.

Under behandlingen kände jag att min tandläkare tog tag i överläppen och lyfte den upp mot näsan. Hon såg tydligen frågan i mina ögon eller någon annanstans. Att ställa frågan muntligt för mig var som alla kan ana omöjligt med tanke på allt jag hade i munnen.

– Jag använder den som stänkskydd, så att du inte skall behöva bli duschad upp i närborrarna, upplyste hon mig.

Ibland tycks borren också ge ifrån sig en tunnvattenstråle, som orskakar vattenstänk runt munnen.

Jag undrar om metoden är den som alla tandläkare använder i liknande situationer eller om det är min tandläkares egen lilla "uppfinning".

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.