Min upptagna fru

Ibland undrar jag hur orkar med allt. Den här veckan är särskilt fylld av aktiviteter.

I söndags var det fotografering på Gammlia för ett skivomslag till en skiva där hon skall vara med och sjunga. I går kväll, måndag, var det övning med O’grejdi Nua. I kväll är det övning inför skivinspelningen.

I morgon, onsdag, arbetar hon kväll och på torsdag är det övning igen, men den här gången med Umebygdens folkmusikgille. På fredag får hon vecakans första frikväll. På lördag spelar O’Grejdi Nua irländskt på Bokcafé Pilgatan.

Nu hänger jag ju själv med på allt, men att jag orkar beror förstås på att jag ju har hela dagar att vila på. Hon jobbar heltid.

Om jag klagar… nej inte alls. Hon hinner och orkar dessutom ta mycket väl hand om mig också!

3 kommentarer

  1. betraktaren

    Är du mansgris, avundsjuk på din aktiva kvinna eller vill du göra reklam?
    Lite åt Bodström-hållet va? Jag tänker på när han filmade sig själv i talarstolen..

  2. Karl-Gustav

    Till ”betraktaren”:
    Om jag jag är en mansgris måste andra avgöra. Avundsjuk är jag absolut inte. Däremot är jag stolt över henne som har kommit in så bra i sin hobby här i Sverige. Kanske handlar det ändå om något åt reklamhållet.

    Kopplingen till Bodström fattar jag inte alls. Den får du allt förklara, om du nu menade något med den.

  3. Peggy

    Det är skrattretande att någon skulle uppfatta dig som mangris! Det är precis tvärtom! Det är bara genom ditt stöd, hjälp och önskan att jag trivs här i sverige att jag klarar av att såväl jobba heltid som spela musik i tre olika band! Dina läsare bör bara veta att du sköter om allt angående hushållet, våra resor, och bilen, bl.a! Jag uppskattar ditt stöd oerhört mycket! Du är guldvärd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.