Allt är förlåtet

Tänk att jag kunde! Tänk att jag verkligen kunde förlåta Pixmanias och Samsungs eländiga hantering av sina garatiåtaganden!

Det har jag faktiskt gjort nu i och med att jag har köpt en annan skrivare av märket Samsung och gjort det hos Pixmania också. Ok då… jag hade ju inget annat val än att uttnyttja krediteringen hos Pixmania, men ändå. Jag fick ju mina pengar tillbaks av dem trots allt.

Samsung är nog inte ett så dåligt märke ändå. Vi får väl se och eftersom jag enligt många nog har fått skrivarproblematiken på hjärnar torde jag väl återkomma i ämnet.

En sak har jag i alla lärt sig att man kanske oftare borde tänka på talesättet "Skam den som ger sig".

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.