Kostverksamheten i Vännäs

Snart skall jag åka till Vännäs för att lyssna på kommunfullmäktige. Jag borde göra det oftare. Möjligheten att så här live få lyssna till våra politiker inför kommande val borde många fler ta vara på.

Vad som kommer att sägas i ärendet om den nya skolorganisationen blir kanske inte det mest givande. Jag antar nämligen att det mest troliga är att vi får lyssna till upprepningar av vad som tidigare både sagts och skrivits.

Mera intresserad är jag faktiskt av frågan om kommunens kostverksamhet. Där skulle jag önska att någon av ledamöterna efterlyste en uppgift om vad den här sista (?) och alla tidigare måltidsutredningar som gjorts och som inte lett till några mera genomgripande förändringar.

Jag undrar om inte just den här frågan har utretts flest många gånger av alla andra kommunala frågor som kostat massor av utredningspengar.

Bäst att vara där i god tid, eftersom ju ärendet om skolorganisationen borde locka många åhörare. Kan man kanske rent av av antalet besökare dra någon slags slutsats om hur viktig frågan egentligen är för gemene man? I god tid skall jag vara där, men jag tror mig inte bli utan sittplats även om jag skulle komam litet sent.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.