En bra dag

Vissa dagar känns bättre än andra. I dag har jag haft en bra dag. Låt mig lista några av de saker som får mig att tycka det om denna dag, onsdagen den 14 april 2010.

– Mitt barnbarn som hade 40 graders feber i går håller på att bli frisk.

– Jag hade ett trevligt besök i dag, som samtidigt medförde att jag fick göra något som jag tycker om, nämligen hjälpa dem som behöver hjälp.

–  Nyss hade jag ett trevligt samtal med en helt obekant man på vars 50-årskalas New Mountain Music skall spela. Vi kom så bra överens om alla detaljer, såväl stora som små, inför spelningen.

– Ett avslut på en överenskommelse om ett annat gig med O’Grejdi Nua kunde jag uppnå redan vid middagstid i dag.

– Vi gjorde ett besök hos en dement kvinna, som blev mycket glad över besöket, även om det var ovisst hur mycket hon minns av vår tidigare bekantskap.

– Jag har kunnat notera att "min hjälp till våren" har gjort nytta, visserligen med god hjälp av sol och plusgrader. Jag kommer att kunna räfsa vår gräsmatta, innan vi åker bort den 7 maj. Yippee!

– Nyss fick jag en positiv respons i form av en bloggkommentar på dagens mest lästa blogginlägg.

– Till allt det fina med den här dagen hör också det faktum att jag med den fått leva ytterligare en dag med den kvinna som älskar mig trots alla mina fel och brister och som är så lätt att älska tillbaks bl.a. på grund av avsaknaden av fel och brister hos henne.  Må så vara att hon lämnade huset 12.20 och inte kommer hem förrän 22.30. Men hon kommer hem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.