”Nyttan” med Google Analytics

Skam den som ger sig, heter det ju. Jag gav mig inte och nu funkar det.

Jag är långt efter många andra, när det gäller att komma igång med Google Analytics. Med litet hjälp "från höger" av Redstig från Vindeln plus en massa försök hit och dit med den s.k. spårningskoden, fungerar det nu.

Till vilken nytta är det då? Egentligen ingen annan än att det är kul att på en mängd olika sätt kunna se varifrån mina läsare kommer, vad de har för browsrar, operativsystem m.fl. mer eller mindre onödiga saker att veta.

För att inte tala om den "boostereffekt" det har på ens självförtroende när man lyckas fixa något efter det att man flera gånger tänkt ge upp.

En kommentar

  1. Elmar Friesli

    Egentligen borde DU vara glad att man läser dina blogg och att man uppskattar ibland det du skriver och det är mycket tragiskt att du behöver ett slags övervakning av dina läsare, för att du skall få ett bra självförtroende och mår bra. Nästa gång du kommer på så en korkad idé att förnedra och kränka dina läsare med så ett tvetydigt uttalande, så borde du kanske också fundera över att även dina läsare har i dagens läge – med så utomordentlig modern utrustning som finns tillgänglig – massor av möjligheter att övervaka dig och din familj in i sängen utan att någon märker det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.