Cykel köpt och ”levererad”

Så var den första cykeln köpt och levererad med hälp av i första hand min fru, som hittade hem, och mina apostlahästar som skötte huvuddelen av jobbet.

Det blev inte lika mycket att skryta över som jag hade tänkt. Det blev nämligen inte mer än 10 miles eller ca 16 kilometer att cykla hem. Färden gick genom två mindre städer, de tidigare omnämnda Twin Cities, Benton Harbor och St Joseph med Peggy i bilen. Hon stannade med jämna mellanrum och inväntade mig.

Cykeln känns alldeles utmärkt även om den ju inte är av den allra högsta kvaliten, Men hur mycket cykel kan man begära för endast 149 $? Märket på växelnavet är bekant för mig och mer än 24 växlar behöver jag ju inte.

Nu återstår ytterligare en tur till Benton Harbor för att köpa cykel även till Peggy, som tänker cykla hem den själv. Möjligen måste hon köra den första biten genom städerna och jag cykla, men huvuddelen av hemfärden kommer hon att cykla och jag köra bil.

(Den oläsliga texten på min svarta T-shirt säger: The Umeå Region)

En kommentar

  1. Berith

    jag blir aå glad varje gång jag öppnar din blogg och ser dessa vackra liljekonvaljer!!! jag är också glad att du fortsätter ”underhålla”oss med dina kåserier. verkar vara en snygg cykel du köpt och med cykelhjälm på huvudet torde du klara det mesta… ha det bra. nu har vi ryssvärmen här så vi nästan försmäktar..men det är skönt så länge den varar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.