Musik i Dow Park, Midland

Några gånger har jag nu tjatat om Midland och vårt ärende dit. Nu fortsätter jag med det.

Det märkliga med detta är enligt min mening den omständigheten att den videosnutt som jag för ca två år sedan la upp på Youtube, fick en viss Lee Ann från bandet Muzyka att kommentera det i positiva anda.

Peggy tog kontakt med henne och hon har upprätthållit den kontakten i två år. I år ville Lee Ann och hennes band möta oss och spela med oss. "Oss" betyder alltså Peggy här, men även jag var välkommen lilksom två av Peggys musikvänner i Kalamzoo.

Spelningen skedde i den helt underbara och jättestora parken Dow Park i Midland. Vädret var perfekt och värmen alldeles lagom tack vare den omgivande grönskan. Lee Ann och de övriga två i hennes band var utomordentligt trevliga och fick oss alla att känna oss riktigt välkomna. Hon hade t.o.m. tagit med sig en välsmakande lunch som vi avslutningsvis avnjöt i den fina omgivningen.

Nu har vi ytterligare några personer, som kanske måste uppsöka även nästa år vi är här. Fem veckor börjar snart kännas som en för kort tid för att hinna med allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.