Moderater överallt

Man, d.v.s. jag, må tycka illa om mycket som Moderaterna står för, men i åtminstone ett avseende kan jag inte annat än beundra dem.

Jag tänker på deras envetna agerande för att synas i stort sett överallt. Jag tänker också på deras föredömliga sätt att för det mesta visa att de läser de kommentarer som deras inlägg får. Jag delar alltså inte Holmlunds missnöje över att Umemoderater t.o.m. (!) uppträder i partimärkta kläder på idrottsarenor. Vad sjutton spelar det för roll?

Personligen tycker jag att det mera anmärkningsvärt att Socialdemokrater från t.e.x. Vännäs, där jag bor, är så osynliga.

Vårt kommunalråd har t.ex. för ganska länge sedan hotat/lovat att börja visa sig mer på VK-bloggen, men det tycks inte vara mer än ett löfte. Måtte andra vallöften hållas bättre.

Alltså, en ros till Moderaterna för deras outtröttliga sätt att låta sig höras och ses. Jag antar att de accepterar en ros som kommer från vänster. Den får dock inte ses som ett grattis till den valseger, som det partiet ger intryck av att fira redan nu.

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Tackar för rosen, Kalle! Visst tar vi emot sådana. 🙂
    Det är kanske lite nytt detta med Moderaternas påtagliga synlighet. I förrgår sa en initierad att den ökat markant sen förra valrörelsen. Det finns många orsaker till det. Att Moderaterna enligt flera mätningar just nu är Sveriges största parti kanske också sporrar.
    Någon seger tar vi Inte ut i förskott. De flesta är medvetna om (S) enorma kampanjapparat med fackens stödtrupper som bitvis kan kampanja på arbetstid. Vi vet att det blir mer ”action” efter semestern.
    Det är lite skillnad mot en del som är med och gör Moderaterna synliga.

  2. Isak

    Det är då inte många som kan säga upp sin anställnng och
    kampanja på heltid. Så det återstår för Herr Nilsson att
    berätta vem som betalar hans och Moderaternas kampanjer,
    även dom beställda opinionsundersökningarna. Sen det här
    med dom vidlyftiga utlandsresorna för skattepengar, borde
    inte Herr Nilsson bringa klarhet i detta, valet närmar sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.