”Min tand är lös…”

Ett och annat mindre skönhetsfel skall jag också passa på att fixa.

Ja, så är det och min tandläkare har ledigt i veckan. Vad återstår det då för mig?

Att sätta fast tanden för tredje gången med den spruckna tandroten torde inte tjäna något till. Vad jag vill nu är att snarast komma igång med "brygginstallationen", men för den har jag fått tid först den 22 november.

Så här kan jag inte ha det i ytterligare tre veckor och överväger nu starkt att försöka få det gjort hos någon annan tandläkare. Men kan jag verkligen göra det och "svika" den tandläkare jag haft i så många år? Jag gillar henne och jag gillar hennes tandsköterska, men jag står inte ut med glappande tand som gör ont bara jag stöter emot den med tungan.

I dag gjorde min kära hustru en god soppa med en konsistens som soppor vi serverar våra tandlösa åldringar ibland. Men det kan jag ju inte begära att hon skall fortsättamed i ytterligare tre veckor. Själv vill jag heller inte riskera att att tanden skall lossna helt och följa med soppan på dess väg genom matsmältningskanalen.

Nu har jag bestämt mig. I morgon kommer jag att försöka få en tid hon någoin annan, kanske rent av i Vännäs. Dock misstänker jag att det nog inte kommer att bli så lätt.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.