Demensboende i Vännäs

Jag kommer just hem från Vännäsby äldrecenter, dit jag var bjuden på adventsfika,

Personalen på Safiren, även kallad enhet 5, hade ordnat ett trevligt samkväm med fika, och underhållning i en julpyntad samlingssal. Alla de boende var finklädda och såg verkligen ut att uppskatta det hela.

Ett tack och ros ger jag härmed till personalen. Jag är tämligen säker på att initiativet till sammankomsten hade tillkommit helt på deras initiativ.

En alldeles personlig behållning av kvällen fick jag också, eftersom jag träffade en person som jag bara "känt" till namnet i åtskilliga år. Detsamma gällde f.ö. honom, även om han sa sig ha sett min "fagra" nuna i VK-bloggen.

Jag gavs även tillfälle till ett samtal med en av mina gamla medarbetare från vängårdstiden, som numera är en av de boende där.

Ett moln dök dock upp på himlen, när en av de anhöriga vände sig till mig med en önskan att jag skall arbeta för att förhindra en indragning av en tjänst som nattanställd. Dessvärre saknar jag ju helt makt att påverka den frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.