Vänner

Att ha goda vänner är nog bland det allra bästa här i livet. Men helt komplikationsfritt är det inte.

Jag är nog inte ensam som i olika sammanhang blir bekant med folk och nästan direkt känner sig gilla dem. Man t.o.m. tänker för sig själv hur gärna man skulle vilja få dem som vänner och inte bara som ytligt bekanta i just det sammanhang man möter dem.

Själv har jag den senaste tiden gått omkring och undrar om vänskapen är något som bara jag och Peggy känner inför de aktuella människorna. En icke ömsesidig vänskap är inte så mycket att glädja sig åt, har jag då tänkt.

Och så helt oväntat blir vi bjudna på middag till dem. För mig blev det ett bevis på att vänskapen glädjande nog tycks vara ömsesidig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.