Sverigehat

Nedanstående kommentar fick jag i dag på mitt blogginlägg "Slak kedja". Författaren till kommentaren borde tänka på att just den här sortens angrepp på Sverige, bidrar till att de som vill bli av med invandrare från landet blir alltmer stärkta i sin uppfattning.

Jag antar att författaren är invandrare, vilket förstås kan vara helt fel. Möjligen har han eller hon använt sig av Google translate, som inte alltid fungerar så bra.

Så här skriver han/hon som en kommentar till inlägget om den slaka kedjan på min Honda:

"Hej kalle, tänk på de många miljoner små själ som svälte av det människrov ditt land o kultur utsätter de fattiga o utsatta, lägg kameran vid sida o var lite seriös, Gubben som under flera dec. betalt miljarder till Sverige för de leksaker som vapenindustrin tillverkar, fått kicken av den äkta, ädla sjörövaresläkten Scan-Svansen.
Livet är kanske en lekfull lek för dig men en far som tagit livet av sin 7-åriga son med 17-knivhugg är en restprodukt av den orättvisa rättsordningen som förbrukar utlänningar som aveldjur för att motverka den Svenska negativa folkunderlaget. Istället att goola med bloggen inse de grova övergrepp som den Svenska staten begår mot natur o kutur, en liten nation som med sitt dubbel moral, moderna sjöröveri, nobelpriset av spåret av en dynamitgubbe, en stats o jutitsieminister mördad av sina egna landsmän på öppen gata , världenst största vapenaffärer till världens mest fattigaste folk, indien Sydafika, bofors……., och under de mest korrupta omständigheter och historien om Nassetiden och de många hundra hor o våldsövergreppen, Sociademokratins smutsiga historia,…släng kameran vid sidan och fråga edert kära kommunalråd om råd, om varför han våldför o våldtar andras heder o egendom. fy vilket folk"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.