Efterlysning

En alldeles perfekt mobiltelefon av senaste modell (!) med som saknar "laddningsmojäng". Den tycks inte finnas att köpa, men någon har kanske en liggade, som är till salu.

 

Så här ser det ut, där laddningskabeln skall anslutas. Avståndet mellan "hålen" är 8 mm, mätt i mitten på dem. Jag undrar förresten vad symbolerna ovanför hålen betyder.

 

Om någon undrar, så skall jag skänka telefonen till en person som behöver en "stationär" telefon, där han bor. Att bära den med sig är i stort sett uteslutet, tung som den är.

 

14 kommentarer

  1. Andreas Jansson

    Hej Kalle!

    Det kan finnas en chans att jag har en. Jag har tyvärr inte möjlighet att se efter förän vid lunchtid i morgon då jag är i Långsele och inte hemma förän sent mot morgonsidan.

    Ang symbolerna så tror jag det är ”laddning” och ”hands-free”.

    Hör av dig om du inte fått hjälp innan lunch i morgon!

    /Andreas

  2. Andreas Jansson

    Jag är rädd för att det har rensats och slängts. Vi har ju nyss flyttat så vissa kartonger står i garaget med en massa blandat innehåll, jag ska undersöka dem under dagen.

    Nu blev jag själv med barnen och har varit borta hela veckan så vi ska ut och leka en sväng. Jag kollar läget med dig senare idag om du fått tag på en sladd eller inte.

  3. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Andreas Jansson (2011-11-04 12:18)
    Tack för allt besvär. Innan jag fått definitivt besked från dig, ligger jag lågt. Jag har ringt några gånger under dagen på två olika mobilnummer utan att kunna nå dig.

  4. RWR

    Hittade dessvärre inte laddaren. Kollade lite på nätet och jag är inte heller säker på att de var kompatibla. Det har varit rena djungeln med laddare! Det är då gott att man numera standardiserat kring micro USB.

  5. Andreas Jansson

    Hej igen Kalle!

    Jag är expert på att lägga telefonen på ljudlöst i köket, klantigt av mig, upptäckte det för sent.

    Nu har jag gått igenom hela lägenheten, hittar ingen. Men imorgon ska jag grovstäda garaget. Jag lovar att höra av mig direkt om jag hittar en laddare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.