FedEx

 

För första gången har jag använt mig av det amerikanska logistikföretget FedEx. Jag kan inte direkt påstå att jag är särkilt imponerad.

FedEx transporterar gods över hela världen med såväl flyg som lastbilar och andra bilar. Det är inget litet företag precis. Omsättningen ligger på mer än 39 miljarder dollar per år!

Den som läst ett tidigare blogginlägg vet att jag väntar på mina datorglasögon, som "någon" glömde i USA. Grannen har skickat dem med FedEx.

Från Michigan till Arlanda tog det två dagar. Paketet har legat på Arlanda sedan den 21 juni. Hit kommer det inte förrän den 27 juni! Det tar alltså längre tid att frakta det lilla paketet från Arlanda till obygden där jag bor än det tog att frakta det över Atlanten!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.