”Mobbningen” i Vännäs

I dag finns det ännu en insändare i VK med koppling till den eventuella nedläggningen av byaskolorna.

"Fam. Andersson" beskriver i den sin upplevelse av politisk mobbning. "Ledningen" skulle på sammanträdet dessutom både ha kränkt, indirekt hotat och nonchalerat dem som ville ha byaskolorna kvar, menar Fam. Andersson.

Det är naturligt oerhört tråkigt, när de som utnyttjar den fina möjligheten att vara med och lyssna när viktiga beslut diskuteras och fattas i kommunstyrelsen, uppfattar majoritens agerande på det sättet.

Jag var en av dem "fyllde salen till bredden". Med alla sinnen på helspänn och ett fräscht batteri i hörapparaten följde jag hela debatten. Frustration och besvikelse från delar av oppositionen gick inte att ta miste på. En aning pressad ordförande ledde sammanträdet i bästa demokratiska ordning.

Jag vägrar tro att jag, bara för att jag är Socialdemokrat, var så döv och blind att jag inte upplevde vare sig politisk mobbing, att någon blev kränkt eller nochalerad eller indirekt hotad.

Efter så allvarliga beskyllningar vore det faktiskt på sin plats att "Fam. Andersson" återkommer med några konkreta exempel på t.ex. vad de uppfattade som indireka hot. Om inte för annat så för att även jag i efterhand skall förstå vad som hände på sammanträdet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.