Årets dundertabbe

Nu har jag presterat årets dundertabbe. Den är så dråplig att jag gärna ill berätta för alla om den.

Vi vill ha WI-FI i huset. Via en snabb sökning på internet fann jag en lämplig butik, där jag kunde köpa en router. Jag bad Peggy ringa dit eftersom hon ju är bättre på engelska än jag 🙂. Man skulle beställa hem en och den skulle vi kunna hämta i butiken i går, fredag.

Redan när Peggy skulle ställa in adressen till butiken i sin telefons GP, visade något märkligt. GPS-en kunde inte hitta adressen i St Joseph, där butiken skulle ligga. Vi frågade efter adressen på en par bensinmackar, men inte heller där fick vi någon hjälp.

Då ringer Peggy butiken i fråga för att få vägbeskrivning.  När hon så nämnde ett möjligt highwaynummer här, gick det upp en ljus för mannen i butiken. Han frågade vilken delstat vi befann oss i.

Av Peggys skratt förstod jag då att butiken – eller vi – befann oss i fel delstat.

Butiken som jag hade funnit på internet och bett Peggy ringa ligger i St Joseph Missouri och inte i Michigan! Dit var det alldeles för långt att åka. Trots besvikelsen över att inte kunna köpa den efterlängtade routern kunde inte heller jag låta bli att skratta åt misstaget.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.