Imponerad

Efter att ha muttrat och småklagat, åtminstone för mig själv, över den nya bloggplattformen, är det nu dags att säga något positivt om den.

Nu har jag ”lekt” litet i den och ser nu ett antal fördeler. Allt ser riktigt snyggt ut. Nu är det bara frågan om att uttrycka sig ”snyggt” i sina inlägg.

EN av fördelarna är att ens inlägg på bara någon sekund blir publicerat. En nackdel är det sedan att ens kommentarer inte också publiceras lika snabbt. VK tar inte något ansvar för vad vi skriver men tar ändå på sig att kolla kommentarerna, innan de läggs ut – om det nu är VK förstås. Vem skulle det annars vara, förresten?

Nu måste jag kolla en sak, innan jag avslutar detta inlägg. Där går jag bet. Hur skapar man en länk från sin text? Den ”knappen” är inte aktiv, men blir den förhoppningsvis snart.

Nu höll jag på att glömma rubriken. Min första tanke med inlägget var att just berätta hur imponerad jag är över det team på VK, som tydligen utan större problem lyckats flytta över allt från den gamla bloggen till den nya. ”Problem” hade man kanske, när man gjorde det. Fungerar nu gör det uppenbart.

 

 

2 kommentarer

  1. Robert Sundelin

    Hej K-G!
    Kul att du börjar känna dig hemma i den nya plattformen.

    Att kommentarerna dröjer beror inte på att någon här på VK ska moderera den, utan de hamnar i en kö direkt hos bloggaren själv. Det är sedan bloggaren som godkänner/nekar kommentaren.

    Angående länkningen: man måste markera den text man vill göra till en länk innan länk-ikonen blir klickbar.

    Det är fortfarande lite småstrul här och där på bloggportalen, men förhoppningsvis faller allt på plats eftersom.

    Mvh
    Robert, vk.se

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Ok…då vet jag det. En kö hos mig? Den kan ju inte vara så lång. Den enda kommentar som jag fick för att godkänna var den här från dig. Nu vet jag hur man länkar också – tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.