Skryt eller viktig information?

Det är inte alltid lätt att avgöra om den som berättar något gör det för att skryta eller bara för att hen vill informera om något.

Jag vill nu bara för den intresserade allmänheten berätta att jag i dag cyklat tur och retur Umeå. Därigenom kan jag till de 25 kilometrarna i går lägga ytterligare 62.

Varför så mycket på två dagar? Jo, jag inser att jag måste passa på nu medan jag är ung. Snart fyller jag nämligehn 72 och då är det väl bara gungstolen som väntar (måste köpa en ganska snart).

Ok, skriver jag detta för att skryta eller gör jag det enbart med ett syfte att informera? De flesta torde nog inte ha några svårigheter att välja :-).

4 kommentarer

  1. Jan-Ola Wirth

    Det är ok att skryta. Inte många yngre killar skulle ens tänka sig att cykla motsvarande sträcka, än färre skulle få det gjort. Vänta med inköp av gungstol tills Du behöver den.
    /jow

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Tack för det! Du är den andra som tycker att jag skall vänta med gungstolsinköpet. Så får det bli 🙂

  2. Hans-Inge Smetana

    Tycker visst att du kan skryta, och ska t o m göra det att du är ute och cyklar med din cykel med en USA ringklocka. Många i din ålder sitter redan i gungstolen. Så låt bli att köpa nån. En sån vetgirig och levnadshungrig rackare som du behöver ingen gungstol.

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Du är då så hygglig du i dina kommentarer. Måste nog komma snart med något bitskt mot KD för att få en motsvarande kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.