Makarna Ågren

Makarna Ågren är på ett sätt unika och därför värda en särskild ros – eller någon annan blomma som de kanske skulle föredra – för deras sätt att ”hantera” bloggen Twitter och Facebook. Jag vill nu berätta varför.

Jag tänker nu inte bara på att de tillhör toppskiktet i sina respektive kommuner, den ene som politiker och den andra som tjänsteman. Den omständigheten gör dem förstås inte värda en ros, möjligen då förstås deras energi och kompetens som lett dem dit.

Vad jag tänker på är deras imponerande sätt att inte bara först läsa tweets och Facebookinlägg utan också alltid ta sig tid att kommentera dem eller åtminstone markera dem med ett ”gilla”. Så tycker jag att alla som uppträder i de sociala medierna borde bete sig. Jag tycker att det är något man borde kräva av alla som valt att vara med i Facebook och Twitter. De som förklarar sin tystnad med tidsbrist, borde överväga om de överhudtaget har tid att vara med.

Så var så goda, ”Raringen” och ”Det bästa sällskapet” här kommer rosen, som den här gången är plockad mitt i rosenrabatten, alltså vare sig till höger eller till vänster i den.

3 kommentarer

  1. Åsa Ågren Wikström

    Tack så mycket för värmande och glädjande ord! Rosor är alltid vackra och välkomna blommor! 🙂

  2. Pingback: Rosen till makarna Ågren | K-G (Kalle) Sjöströms blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.