En talande tystnad

I ett par inlägg har jag ställt mig undrande till den osannolika historien om Adama och Eva, som de första och enda männiksorna som fick barn i paradiset och vars son lyckades hitta en kvinna, som väl egentligen inte borde ha funnits alls.

Ingen av de religiösa bloggläsarna har bemödat sig om att förklara det hela för mig och jag blir mer och mer övertygad att även de, om de nu tänkt närmare på saken, måste vara lika förundrade som jag.

Tystnaden är minst sagt talande.

En kommentar

  1. Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

    Trot det om du vill, men jag schabblade av misstag bort din första kommentar. Jag ser gärna att du återkommer med den. Jag vill nämligen svara på den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.