Om det vore så enkelt…

Tänk om det var så enkelt för alla förälskade par att bara åka till Paris, köpa ett hänglås, låsa fast det med en lämplig inskription på räcket till Pont de Arts, en bro över Seine, och sedan kasta nycklarna i Seine och därefter lita på att förhållandet aldrig skall ta slut!

Här kan ni titta på de många hänglåsen, som väl är tänkta att för all framtid låsa de förälskade paren till varandra:

http://youtu.be/nMf-myW-MRk

Romantiskt är det i varje fall. Det är det också att gå över bron och se alla förälskade par, alla med övertygelsen lysande i sina ögon om att de funnit sin livskamrat, som de för alltid vill dela sitt liv med. Ingen kan annat än bli känslomässigt rörd av vad man ser. Åtminstione blev vi det.

Något som till en viss del störde stämningen var de många försäljarna som bara hade en sak att sälja och det var just hänglås. Men att de fanns där var säkert till stor nytta för många, som gladeligen betalade mer för ett hänglås än de skulle ha behövt göra om de köpt det någon annanstans.

I bakgrunden ser man Pont Neuf och filmen avslutas med en zoomning mot den båt som vi tidigare tagit en tur på Seine med. Vi tog inte chansen att symboliskt låsa vårt förhållande, men tror att det skall hålla ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.