Media Markt v. Elgiganten

I går skulle jag köpa något till en av mina huvudmän, eftersom ingen annan hade möjlighet att göra det.

Jag hade kunnat ta ut kontanter vid banken i Vännäs, om jag bara hade vetat exakt vad saken skulle komma att kosta, men bara om priset varit jämna hundralappar. Således fick jag undersöka om den närmaste inköpsstället kunde sälja något mot faktura.

Jag ringer då Media Markt och fick veta att det inte var möjligt där. Elgiganten däremot sålde gärna saker mot faktura och det enda kravet var att jag kunde legitimera mig. Inköpsresan blev därmed längre och dyrbarare för min huvudman.

Samtidigt läser jag om Media Markts problem. Man har t.ex. tvingats stänga butiker på grund av dålig lönsamhet. Ett tips till dem är därför att de inte i framtiden avvisar säkra kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.