En oväntad reaktion

Att TV-programmet om Alice Babs ”öde” i och med att hon satts under förvaltarskap skulle engagera många, var inte oväntat. Att mitt blogginlägg om det också skulle göra det, var däremot inte lika väntat.

De mängder av kommentarer som jag fått, får mig att skriva mer om frågan. Jag har t.ex. tagit del av den handling, där Alice Babs (!) överlagar beslutet om att utse förvaltare för henne. Det som sägs där kastar nytt ljus över hela frågan, men just nu tar det mig emot att publicera det dokumentet, även om det ju är offentligt.

I stället finns det skäl att ta del av Riksförbundet för frivilliga samhällsinsatser säger om vad som är en förvaltares befogenheter.

Deras pressmedelande om detta kopplat till ärendet med Alice Babs finns att läsa HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.