Flygpriserna igen

Jag fortsätter att förundras över flygpriserna. Att Norwegian är känt som ett billigt bolag visste jag förstås sedan tidigare, men att skillnaden gentemot SAS är så här stor hade jag ingen aning om.

Senast var det SAS som på en dryg vecka sänkte priset för oss två till USA med hela 6 000. I dag skulle jag boka en flygtur med SAS tur och retur Stockholm for oss båda. Den skulle med SAS kosta ca 3 300 kronor. I stället blev det Norwegian som får den äran att ha oss med i ett av sina plan till Arlanda.

Samma flygtur kostar med Norwegian 2 200 utan platsreservation! Prisskillnaden 1 100 kronor är helt klart mer värd än de Eurobonuspoäng hos SAS som vi i och med detta går miste om. Beloppet uppfattar jag dessutom som en fin extrainkomst så här på tisdagsmorgonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.