Apberget och NUS-entrén

Apberget och Västra entrén till Norrlands Universitetssjukhus tycks ha något gemensamt.

Apberget har rivits men är i allra högsta grad kvar i debatten. Västra entrén till NUS har på sätt och vis också den ”rivits”, d.v.s. den portal man gick igenom för att komma fram till själva entrén. Ingen har så vitt jag vet hittills krävt att portalen skall sättas upp igen.

Medierna, VK och Västerbottensnytt, fortsätter dock i många av sina inslag att använda bilden av den gamla entrén. Vänner av ordning, som min fru och jag i vissa avseenden anser oss vara, har flera gånger påpekat detta och varje gång mötts av tacksamhet från dem vi kontaktat.

Men lik förbannat fortsätter man att använda den felaktiga bilden! Portalen togs bort för ca 3 år sedan.

Men vem vet, kanske står den där igen och det är i så fall den nyheten som VK vill förmedla på sista sidan av dagens VK. I så fall är den nyheten på sätt och vis större än den artikel om läckan i avloppsröret, till vilken man valt bilden av den gamla entrén.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.