Norums bygdegårdsförening

IMG_6980

O´Grejdi Nua

I mer än 60 år har jag bott i Västerbotten, utan att ha en aning om var Norum ligger.

Nu vet jag och dessutom vet jag att man där har en mycket livaktig bygdegårdsförening under ordförandeskap av den driftiga Lotta Rydén. I går hade jag förmånen att få vara med på bygdegårdsföreningens pubkväll.

Anledningen till det var att O´Grejdi Nua spelade där. Bandets framträdande nådde nya höjder och det till en del beroende på den mycket entusiastiska publiken. Jag har faktiskt aldrig tidigare upplevt en sådan respons från någon publik som bandet spelat inför. Att uppträda inför en publik, som så koncentrerat lyssnade på den musik som spelades förbättrar helt klart bandets prestationer.

Pubspelande, där vin och öl finns att tillgå,  har jag erfarit störs normalt av sorlet och larmet från åhörarna, men inte när Norums bygdegårdsförening ansvarar för puben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.