Personförföljelse…

Kritiken mot kommunens rekrytering av omvärldsstrateg och mot etablissemangets tystnad när väljare och andra velat få frågor i sammanhanget besvarade, har med tiden lett till att hennes göranden har fått extra uppmärksamhet av mig och andra.

Det senaste om hennes tjänsteresa till Göteborg, har nu tydligen fått henne att känna sig förföljd, varför hon väljer att sluta twittra! Att det blivit som det blivit med uppmärksamheten kring henne beror uteslutande på det politiska etablissemangets totala nonchalans när det gällt att besvara frågor från dess väljare. Allmänhetens röster har i stället klassats som ”surr” eller ”skitprat”, som inte varit värt att bry sig om.

Drabbad i sammanhanget har tydligen personen som fått jobbet blivit och inte kommunens politiker. Om JAG beklagar detta, så blir jag förmodligen inte tagen på allvar av alla läsare.

LÄS HÄR om hennes beslut!

7 kommentarer

  1. Thomas

    Ja KG detta bevisar bara att du hade rätt från första stund.Att hon slutade blogga förstår jag men att hon slutade att twittra förstår jag ännu bättre kanske att polletten föll ner till slut?

  2. Urban Bengtson

    Tystnaden, eller tigande, har blivit Umeåandan där man är eniga om att inte svara. Se frågan om badhusplaner på kv Nanna mitt i stan som jag debatterar flitigt och bloggar om. Där svarar aldrig Umeås politiker på frågor och kritik, ja, man inte ens säger något om varför ett Nannabad är så bra. Det blir ett dubbelt tigande.

    Tyvärr gör inte heller medierna mycket för att fråga ansvariga, nu om överytor som går att läsa fram ur badbolagets hemsida. Inga frågor heller om varför utövade miljöutredningar inte blivit av. Så kritik och frågor om både omvärldsstrategtjänsten och Nannabad i Umeå kommun förblir då obesvarade.

    Och ju längre svaren dröjer desto mer blir det att den som tiger samtycker. Men, ju närmare valet kommer så större chans att tjänstefrågor och badhusfrågor ställs, även från riksmedier då Umeå detta 2014-år med allt om öppenhet och medskapande i ansökan, blir extra intressant här.

  3. Marcel Berkelder

    Det är ju makalöst. (fast inte bokstavligen i det här fallet)
    Åsa Ågren gillar öppenhet och känner sig personligen förföljd enligt vk.se.
    Jag tror inte alls att någon pollett har trillat ner såsom Thomas skriver,utan hon måste har fått nåt tungt i huvudet. För jag förstår inte alls hennes resonemang.
    Jag kan inte för världen begripa hur hon kan gilla öppenhet såsom hon uttalat. Om hon känner sig förföljd så är väl öppenhet med hur hela karusellen kring hennes tillsättning gått till direkt avgörande.
    Kom ut ur anställningsgarderoben!
    Hennes resonemang ett dugg trovärdigt och drar hela saken ännu djupare ner i det nepotistiska träsket där maken följer med. Som i sin tur säkert vill bli räddat av Lennart H á la telebolagets reklam.

    Fortsätt K-G med din förföljelse, nej fel ord, uppföljning, av svågerpolitiken (erna)!!

  4. Magnus

    K-G…
    Att ifrågasätta är VAR MANS RÄTT!!!
    Du har mitt fulla stöd (oavsett, din eller min, politisk inriktning)!

    Vad dessa ”lokalpolitiker” inte verkar vara införstådda med är att om man bloggar eller på annat sätt är offentlig så (kan/-) läser HELA VÄRLDEN det man skriver/tycker/gör!
    Då får man också stå till svars….

  5. Anna

    Om man inte har något att dölja säger man väl:
    ”Det kommer anklagelser om att jag åker på moderaternas årsmöte på Umeå kommuns skattebetalares pengar, men det är faktiskt moderaterna/jagochmake/minmamma som betalar resan så kan ni sluta med detta så jag inte känner mig förföljd”. Fast något sådant nämns inte. Vilket tyder på att denna uppmärksamhet och det du skrivit om torde granskas. Power till dig, blir intressant fortsättning.

  6. Nisse

    Hej Karl-Gustav! Våra politiskt tillsatta måste vara beredda på särskild granskning av sina göranden, då deras löner och andra förmåner ät våra skattemedel. Det betyder att vi skattebetalare ska garanteras att ”rätt person sitter på rätt plats”, vilket inte alls har säkerställts i detta fall!

  7. Berit

    Fru Ågren känner sig förföljd. Jag känner mig bestulen. C:a 720 000kr kostar frå Ågren i lön för ett år. Den tiden använder hon till att twittra och träna på IKSU. Nu har det framkommit att hon dessutom på betald arbetstid deltagit i moderaternas s k Sverigedagar som partiets upptaktsdagar inför valen kallas. Hon skryter till och med om detta genom att lägga ut en bild på sig själv (och älsklingen) på Facebook där det klart syns att hon har en deltagarbricka runt halsen. Att jag även är med och pröjsar resan torde vara självklart. Hennes chef borde nog informera om
    varför hon gått med på att en tjänsteman bedriver partiarbete på
    kommunens bekostnad. Högsta chefen Gammelgård beskrev ju arbetsuppgifterna som ” att de går att göra framför en dator” i höstas. Umeås stadskärna har ju ett utmärkt IT nät så varför ge sig till Göteborg??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.