Förföljd även jag

Också jag har varit förföljd några månader och här rör det sig nog om en riktig knäppskalle. Var så goda och ta del av de två senaste e-breven jag från en person, vars signatur jag väljer att radera. Trots hotet om att kontakta vårt kommunalråd, har jag inte för avsikt att ändra mitt beteende.

Här kommer breven:

”Hej frågetecken,
Jag hoppas att Åsa Ö Å ger VB-s medborgare klart ger uttryck för vad en del idioter tar för sig på sociala medier. Jag skall kontakta Söderling och kolla vad som ligger bakom det hela.
Jag skulle tippa att VK, vet mera som kommer fram så småningom, för det är flera som blir angripna på det sätt som Du gör.
 
Hej KG,
Jag ger mig fan på att du är en av dem som går på henne.
Jag ska försöka få fram det, jag vågar satsa 1000 kr på att du är en dessa idioter.
Hoppas att det kommer att gå via Aschbergs tvprogram.
Tänk så stora skitar det finns, ringarna går barnen till deras skolmiljö.
Jag ska försöka få fram så mycket som möjligt, du var ju väldigt intensiv för ett år sedan, och med ditt vansinniga uppträdande med ???? tyder på just det. Ej kunna ge svar. Vet din fru och barn om vad de håller på med ?
Mina Vännäskontakter ska jag aktivera.”
 
 

4 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

    … men inte säkert att hen förstår hur knappen skall manövreras…

  2. Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

    Inlägget skrevs innan jag visste vad ”knäppskalle” egentligen står för.

  3. lf

    Detta ärende har tagit sådana proportioner att det börjar likna en polsk riksdag.Det började med att KG ifrågasatte anställning av en omvärldschef i Umeå utan att möjligheten getts till andra att söka jobbet.Som skattebetalare så undrade jag (jag har jobbat i 40 år i kommunal tjänst) hur detta kunde ske.När vi gemensamt med andra ville få reda på hur denna anställning gått till så möttes vi av en kompakt tystnad från politikerhåll.
    Jag försökte i ett sista försök få Lennart Holmlund att förklara. Hans svar på bloggen var för det första att utge min mailadress (jag tycker det var fult gjort). iI en förkortad version av bloggsvaret var ” du pratar bara ”skit” och du har ingen aning om hur rekryteringar i Umeå går till. Det var det svar jag fick.
    Jag tycker det är allvarligt och kränkande. Ingen förklaring vad som var skitprat.
    Jag vet inte, men jag tycker det är oroande att politiker som pratar om öppenhet och transparens inte tillämpar det i verkligheten.
    Edvard Riedels blogg i denna fråga lämnar jag därhän.Jag tror nog medborgarna har förstått att han han tappat den politiska balansen.

    • Nisse

      Hej Karl-Gustav! Hela detta ärende har blivit så obehagligt! Vänner försvarar vänner på bloggar, helt utan hållbara argument. Vi väljare ska inte glömma denna historia när vi går till val. Sannolikt, är namnen på kandidaterna för de olika politiska arenorna redan bestämda i ett visst parti! Och nåde den som har annan mening, Jag säger bara: Frimurarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.