En ros till Riedl

Nu har Riedl tagit ett steg framåt i sitt bloggande och som företrädare för det enda arbetarpartiet, kanske han t.o.m. kan acceptera en ros.

Vad jag tänker på att han nu uppenbarligen har börjat publicera även elaka och negativa kommentarer.

Nu väntar vi bara på att han också skall ta sig tid att besvara eller kommentera de kommentarer han fått. Därmed skulle ta en steg närmare ett demokratiskt bemötande av den allmänhet han är satt att betjäna.

2 kommentarer

  1. lf

    Ursäkta men jag har väldigt svårt att ge Edvard Riedel en politisk ros.Riedel har genom åren slängt ur sig påståenden om vanliga medborgare som jag aldrig trodde en riksdagsman kunde göra. För ca.6 år sedan anklagade han mig för att sympatisera med terrorister.Jag försökte under ca. 6 mån. tid få fram var jag hade skrivit detta. Han lämnade frågan obesvarad.Jag kände mig oerhört kränkt.Nu har han återigen tagit på ansvaret att bedöma vanliga medborgare. Vissa personer är ”knäppgökar” och bedriver personförföljelse och ägnar hela dagar åt detta. Att de dessutom inte mår bra är hans knivskarpa bedömning.
    När en riksdagspolitiker kommer med sådana påståenden så är det svårt att förstå hur han kan få mandat för en period till i riksdagen för Västerbotten.

  2. lf

    Vad jag kan konstatera är att ingen politiker kommenterar omvärldsstrategens resa till moderaternas stämma.
    Skall vi medborgare än en gång möta tystnaden från en hel politikerkår.
    Det blir inte lätt att rösta i höstens kommunalval.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.