Maud Olofssons dilemma

Maud Olofsson befinner sig i en svår situation i anledning av NUON-affären. Vems ”skinn” skall hon försöka rädda nu, sitt eget eller den borgerliga regeringens, som inget minns men ändå minns så pass mycket att man ganska tydligt minns de fel som Maud Olofsson gjorde under ärendets beredning?

Kanske skulle hon t.o.m. kunna bidra till att Centerpartiets tunna skinn skulle stärkas inför valet, om hon till sist ändå ställer upp i ett KU-förhör? Om hon gör det, skulle det absolut ge poäng till hennes parti samtidigt som det nog knappast skulle gynna Moderaterna.

Den som vanligt fyndige Lennart Forsberg tycker att rim och reson saknas i det politiska spelet och har i sin blogg ”fått till det” i en rimmad dikt om ”hon” som är så svår att nå och som kanske ännu inte förstått att herrarna Reinfeldt och Borg ger henne skulden för Sveriges största förlustaffär.

HÄR FINNS DIKTEN ATT LÄSA

En kommentar

  1. Nisse

    Hej Karl-Gustav! Jag tror att Maud inte har något alternativ, hur hon än gör blir det fel! Sannolikt, blev hon lurad av Vattenfalls dåvarande direktör, som säkert också själv trodde på affärens förträfflighet. Och c har spelat ut sin roll i svensk politik, inte minst sedan utspelen av ”Stockholmscentern” när partiledaren var på semester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.