Hjälp till Holmlund

Det är lätt att förstå att Holmlund uidessa dagar inte hinner med alla kommentarer som han får. Därför hjälper jag nu honom genom att publicera en kommentar som han fått från Leffe Fransson, Umeå, men som han inte hunnit eller velat godkänna.

”Ja det är förfärligt hur svårt det är med information.
Då jag skrev till dig på bloggen i höstas för att få information hur det gick till när en omvärldsstrateg anställdes,då fick jag svar omgående att jag pratade ”skit” och hade ingen aning om vilka rekryteringsprinciper som gällde i kommunen.
Än idag har jag inte fått något svar. Men var lugn Lennart. Jag har inte något svar från någon annan ledande politiker heller.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.