Partitillhörigheten avslöjad

IMG_7383

Efter att alltid ha ansträngt mig att hålla min partitillhörighet hemlig, blev jag i går nesligen avslöjad.

Under ett par timmar besökte vi Vännäsdagarna. Under den tiden satt jag på två olika ställen och det lämnade avslöjande spår efter sig.

Först satt jag en stund vid Socialdemokraternas stånd för att där inta kaffe och tårtbit samt ta del av en del politisk information. Nöjda med det gick vi därefter till Oscarsparken för att där lyssna på den utlysta politiska debatten.

Där satt vi på röda bänkar och kunde bl.a. lyssna på Ulf Eriksson (C) som vältaligt klagade över det ”GRÖNA GRANNA VÄNNÄS”, som de på sin webbplats valt att kalla Vännäs, men som av hans tal snarare lät som det ”RÖDA VANSKÖTTA VÄNNÄS”.

Bänkarna var alltså röda och hos Socialdemokratena var det också mycket, som var rött, inte bara politiken alltså.

På väg därifrån uppmärksammade min fru mig om att jag fått ett antal röda fläckar i baken på mina nytvättade ljusa shorts. Efter ytterligare en maskintvätt är fläckarna kvar. Det verkar vara målarfärg. Nu förbereder jag mig som bäst på att stämma Socialdemokraterna, samtidigt som jag bestämt mig för att rösta på dem än en gång, eftersom det tydligen är dit jag hör. De röda bänkarna och det ”gröna” talet gjorde inget liknande intryck på mig.

Av Moderaterna fick jag i fredags en våtsavett med en uppmaning ”att tvätta bort det röda från mig”. Innan jag slänger shortsen måste självfallet fört pröva gåvan från Moderaterna på fläckarna.

En kommentar

  1. Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

    Men de sa att jag med den skulle kunna tvätta bort det röda i mig i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.