Stöd från Moderaterna

I dagarna har jag upplevt stöd från Moderaterna i en viktig fråga och det hör verlkligen inte till det normala för mig. Det gäller synen på Decemberöverenskommelsen, eller ”DÖ” som en Moderat från Västerbotten visst föredrar att kalla överenskommelsen.

Så här är det. Ju fler moderater som kritiserar överenskommelsen, desto starkare blir min övertygelse att den är bra och att Löfven verkligen har anledning att vara nöjd med den. Som bekant har ju överenskommelsen fått kraftig kritik från ett antal namnkunniga moderater. Och igår fick den också kritik från moderaten Paul Redstig i Vindeln – om han nu fortfarande är moderat förstås.

Gott Nytt År, föresten. Ett sådant ligger nu bara några timmar bort, om jag nu inte misstar mig helt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.