Vad menar du, Hans-Inge?

Hans-Inge gör i ett inlägg en presentation av sitt partis syn på biblioteksnedläggningen. Indirekt och mycket luddigt berör han också hemtjänstbudgeten i inlägget. Bra att du försöker, Hans-Inge. Därmed är du faktiskt bättre än dina alliansbröder och systrar.

Men vad menar du med den här meningen i inlägget:

”Så facit blev att majoriteten tillför mindre pengar till hemtjänsten än vad man gjort om man velat diskutera med oss i oppositionen.”

Nog har du väl litet för höga tankar om vad oppositionen kan uträtta bara den får diskutera med majoriteten? Hur kan du veta att ni vid just detta tillfälle skulle kunna övertyga majoriteten om det kloka i era idéer, när ni lyckas så dåligt med det i andra sammanhang. Sammanhang där ni kunnat diskutera.

När du du bemöter detta, skulle jag gärna också vilja veta om även du tycker att hemtjänsten får mindre pengar nästa år än i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.