Musiken förenar

För några år sedan blev Peggy kontaktad av en kvinna i Lansing, Michigans huvudstad. Hon hade sett Peggy spela hammered dulcimer på Youtube och blivit så förtjust i vad hon såg och hörde.

Kontakten ledde till att vi numera träffar henne och några av hennes musikkompisar för att spela och umgås med dem i park strax utanför Lansing. Så har det skett nu i sex år, trots att vi har ca 20 mil att köra för att ta oss till Lansing.

I den här videon spelar Lee Ann Whitman, Chuck Deyo, Jeff Wilmore, David Gander och Peggy Sjöström. Lee Ann var den som ”hittade” Peggy på andra sidan Atlanten (precis som jag gjorde f.ö.). Mannen i mitten, Jeff, är bror till Dave Wilmore som har gjort låten, Thornapple River.

LYSSNA PÅ THORNAPPLE RIVER HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.