”Election Inspectors”

”Election Inspectors” är vad min fru och jag kommer att vara vid valet den 9 september. Hade det varit i Berrien County, Michigan, där vi har vårt hus, skulle nästan ha betraktats med stor vördnad. Jag citerar direkt ur en broschyr från Berrien County:

”Election inspectors

The unsung heroes of every election- large and small – are your friends and neighbors who, on election day, greet every voter and make sure that every vote counts. Now, as we prepare for our next election, you have an opportunity to participate in the most important thing we do in a democracy – vote…”

Genom broschyren söker man uppenbarligen röstmottagare. I vår kommun torde det nog vara för sent att anmäla sig för att bli en sådan.

Vi som redan är uttagna som röstmottagare kan stolt fortsätta att betrakta oss som obesjungna hjältar, precis som vi skulle betraktats som, om vi hade varit röstmottagare i Burrien County, Michigan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.