Vår fina nyhetsbevakning

I dagens VK larmar VK under en fyrspaltig rubrik om de förseningar som bilister på sträckan Umeå-Skellefteå kommer att drabbas av. Skulden till det är Trafikverkets omfattande förslag på sänkning av fartgränserna på sträckan.

VK uppmanar påpassligt dem, som tänker köra sträckan, att förbereda sig på att resan kommer att ta längre tid.

Den aktuella sträckan kommer, enligt VK-artikeln, nämligen att ta strax under sex (6) minuter längre tid att köra! Ett sådant enormt slöseri med den jäktade bilförarens tid! Så beräknas det förbli ända fram till 2025. De som kör sträckan ofta, kanske rent av dagligen, måste alltså förbereda sig åtskilliga timmar mer i bilen. Skandal!!

Toppen ändå, att VK berättat om saken och även tipsat om behovet att vara förberedd på förseningen. HUR man skall förbereda sig, kommer förhoppningsvis i en uppföljande artikel.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.