Försäkringskassan – fortsättning…

I ett tidigare inlägg berättade jag om försäkringskassan som fått ett läkarutlåtande utan att förstå varför och därför skrev till mig och undrade vad det gällde.

I dag ringde man från försäkringskassan. Beskedet jag då fick är minst sagt märkligt och får mig att undra även över andra inblandade än just försäkringskassan.

Läkarutlåtandet skrevs av läkare på Hälsocentralen i Vännäs i oktober 2018. Det nådde försäkringskassan först någon gång i juli 2019 antingen per ”vanligt” brev eller digitalt. I fredags får jag så ett brev från kassan i anledning av det oönskade läkarutlåtandet.

Har PostNord felat eller har internet legat nere under den aktuella tiden?

Per telefon i dag får jag så veta, att läkarutlåtandet gällde en ansökan om omprövning av ett avslag på min ansökan om sjukersättning!! Ansökan om omprövning avslogs också, varför ärendet överklagades och ligger sedan ca 2 veckor på förvaltningsrättens bord.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.