Sixten Jonsson (C) kommenterar

Som jag nog sagt tidigare, uppskattar jag kommentarer från dem som läser mina blogginlägg. Bäst gillar jag förstås kommentarer som handlar om det som jag tar upp i mina inlägg. Ett plus är det också om kommentarerna går att begripa. Så är det dessvärre inte alltid.

Mitt inlägg om Anders Ågrens ordval fick många läsare, men dock bara en kommenter. Den kom från vännäspolitikern Sixten Jonsson (C). Tyvärr förstår jag inte vad han menar med sin kommentar. Eftersom det är tveksamt, om Jonsson själv bemödar sig om att förtydliga kommentaren, ber jag här om hjälp från andra med att förstå den.

Skall kommentaren möjligen uppfattas som ett försvar för Centerpartiets egen uppfattning om friåret i 73-punktsprogrammet? Ågrens ordval, som var inläggets huvudfråga, nämner Jonsson överhuvudtaget inte alls i sin kryptiska kommentar.

Sixten Jonssons kommentar:

Har man levt och arbetat i en skattefinansierad och konkurrensfri värld i hela sitt liv är ju friåret inget anmärkningsvärt så i det avseendet sitter ni båda i samma båt.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.