Skärpning Vännäs-S!

Via vår dator här i Michigan noterar jag hur allianspartierna i Vännäs mer och mer tar över bloggandet i vår kommun. Jättebra att de är aktiva på bloggen, men illa att de får agera så helt ostörda av oppositionspartierna.

Endast två aktiva S-politiker, kommunalrådet och ordföranden i socialnämnden, skriver då och då blogginlägg. För övrigt finns det ingen som verkar ha tid, intresse eller rent av viktiga saker nog att skriva om om. Jag känner mig ganska ensam som en f.d. aktiv S-politiker som skriver från Vännäs. Men var i all sin dar finns de aktiva?

Jag vägrar att acceptera förklaringar som att man inte har tid på grund av allt arbete som var och ens politiska engagemang kräver. Vill man få fortsatt förtroende, måste man ta sig tid även för att bemöta eller kommentera aktiva vännäsbloggares inlägg.

Saknas kunskaper om bloggandets teknik m.m., så kan man göa som Centerpartiet, ordna en snabbkurs med Jan Nilsson som intruktör. Han har ju t.o.m. lovat ställa på det, om han bara kan pressa in det i sitt – bl.a. på grund av  bloggandet – pressade tidsschema.

För mig verkar det nästan som om tystnaden från S i Vännäs, skall uppfattas som om de redan ser sig som förlorare i höstens val.

 

6 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Mitt tdsschemas utseende har inte så mycket med bloggandet att göra som du kanske tror. Vad gäller Centerns bloggskola så klarar de nog den utmärkt själva. 🙂
    Några löften till S i Vännäs har varken efterfrågats eller givits. I övrigt lägger jag mig inte i diskussionen. *s*

  2. Monica Wahlström

    Karl-Gustav!!!!
    Så märkligt, nästan läskigt… Jag har TVÅ inlägg förberedda på ämnet… Jag planerar mitt bloggande och har därmed det första ang politiska vännäsbloggare programmerat till imorgon. Men, lustigt att du ”har hunnit före”….

  3. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Jan Nilsson (2010-05-14 16:46)
    Visst sade du ändå en kommentar, att du visst kunde tänka dig att ställa upp även för S, om de skulle fråga. Det tar jag som ett löfte. Har så totalt missförstått dig, när jag tror att du hade en slags ”lektion” för Centern om bloggandet?

  4. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Monica Wahlström (2010-05-14 16:53)
    Hej Monica – kanske läskigt med också ett slags bevis för att vi tänker lika på åtminstone den här punkten.

    Synd bara att jag inte kan sätta kryss för det fjärde namnet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.