Världens bästa hälsa 2020

 

I Almedalen förra veckan hade Landstinget Västerbotten seminarium världens bästa hälsa 2020. Tycker att målsättningen är bra och tar höjd för bättre folkhälsa i länet. Det handlar om att förändra attityder och livsvanor. Motion och bra kost tillsammans med tillräcklig sömn skapar förutsättningar för ett friskare liv.
Det är dock viktigt att inte börja träna för hårt när man bestämt sig. Många börjar röra på sig 4-5 gånger i veckan och då är det lätt att skada sig då kroppen inte van belastning. Ta det lugnt i början och öka träningen sedan stegvis.
Tror nog att det blir att ta en löpar-runda i eftermiddag utifrån folkhälsa, men gruvsamt måste jag erkänna att det känns.
Hans Lindberg (s)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.